Vergoeding door zorgverzekeraars - Oefentherapie Cesar / Mensendieck Deurne

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vergoeding door zorgverzekeraars

Behandeling wordt altijd vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering Cesartherapie / Mensendieck.
U kunt met en zonder verwijzing terecht:
 
  • Als u komt zonder verwijzing, maar via DTO: Directe Toegankelijkheid Oefentherapie, dan verricht ik een SCREENING en bekijk samen met u of behandeling zinvol is.
  • Daarnaast kunt u ook gewoon terecht via een verwijzing van uw huisarts of specialist.

Mijn praktijk heeft met elke zorgverzekeraar een contract afgesloten, zodat de behandelingen rechtstreeks vergoed kunnen worden.
De oefentherapie Cesar / Mensendieck wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de verzekeraar en van uw verzekeringspakket. We vragen u of u zelf wilt nagaan hoeveel behandelingen u vergoed kunt krijgen. De behandelingen voor fysiotherapie en oefentherapie komen uit hetzelfde budget en gelden voor het geldende verzekeringsjaar. PatiĆ«nten, ouder dan 18 jaar, met een chronische ziekte die voorkomt op de lijst Borst, komen voor vergoeding vanuit de basisverzekering in aanmerking, wel zult u zelf de eerste 20 behandelingen moeten betalen, tenzij u hiervoor aanvullend verzekerd bent, de hoogte van het bedrag  uit aanvullende verzekering is afhankelijk van het afgesloten pakket. Voor behandeling bij een chronische indicatie is wel een verwijzing van de specialist nodig.
 
 
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu